BEHANDELINGEN

BEHANDELINGEN

Er zijn verschillende soorten behandelingen voor verslavingsproblematiek, omdat elke persoon die een behandeling nodig heeft anders is, is het belangrijk om een behandeling te vinden die het beste past bij uw specifieke behoeften.

PSF Verslavingszorg biedt gespecialiseerde behandelingen aan:
– ambulante behandeling;
– dagbehandeling;
– klinische behandeling.

Alleen werken aan uw verslaving kan gevaarlijk zijn en de kans is groot dat dit later resulteert in een terugval. PSF Verslavingszorg biedt een beschermde omgeving waar u medische aandacht krijgt die u nodig heeft, evenals de emotionele- en geestelijke ondersteuning om drugs- en/of alcoholverslaving te overwinnen.

Het stoppen van drugsgebruik is slechts een deel van een lang en complex herstelproces. Wanneer mensen in behandeling gaan, heeft de verslaving vaak ernstige gevolgen veroorzaakt in hun leven, voor hun gezondheid en hoe ze functioneren in hun gezinsleven, op het werk of op school en in de maatschappij.

KRIJG DE HULP DIE U NODIG HEEFT

Het is belangrijk om te weten dat u niet alleen bent in de strijd tegen uw drugs – en/of alcoholverslaving. De keuze om in behandeling te gaan is de eerste stap naar herstel.

Als u of een van uw dierbaren op zoek is naar hulp bij verslaving neem dan contact op met PSF Verslavingszorg.

KOSTEN

Heeft u een Nederlandse zorgverzekering, dan wordt uw behandeling bij PSF Verslavingszorg vergoed via de Zorgverzekeringswet. PSF Verslavingszorg is een specialistische GGZ-instelling, wat inhoudt dat de behandelingen onderdeel zijn van de basisverzekering. Houdt wel rekening met het eigen risico van de zorgverzekeraar, de hoogte hiervan kunt u vinden op de website van de zorgverzekeraar.

Als u of een van uw dierbaren vragen heeft over de financiering van de gezondheidszorg neem dan contact op met een van onze medewerkers.